Diskografia

Sivulla on listattuna kaikki Kiima-Levyt julkaisut. Julkaisuja on kertynyt vuosien varrella seitsemän kappaletta ja ne on kaikki julkaistu vuosien 2004 ja 2009 välillä. Yhtiöltä ei ole siis tullut lähes kymmeneen vuoteen yhtään julkaisua.

Nämä jo julkaistut on kuitenkin tietyissä piireissä erittäin tunnettuja ja suorastaan klassikoita.

  • Jiri Kuronen & Lähiö. Lauluja ‎(CD, Album) 2004
  • Anne Nielsen, Merja Ikkelä, Arto Nurmi, Jiri Kuronen. Largo 2006
  • Paukkumaissi. Paukkumaissi ‎(CD, Album) 2006
  • Risto Juhani. Luuranko ‎(CD, Album) 2007
  • Kirjava Lintu. Kirjava Lintu ‎(CD, Album) 2007
  • Carnivàle. Carnivàle ‎(CD, Album) 2008
  • Reippaat Äidit. “Maailmankiertue” ‎(CD, Album, Comp) 2009

Mikä on diskografia?

Diskografia (engl. discography) on luettelo jonkin yhtyeen tai artistin äänilevytuotannosta. Tavallisesti diskografiassa luetellaan yhtyeen tai artistin koko tuotanto (singlet ja albumit) esimerkiksi aakkosjärjestyksessä tai aikajärjestyksessä vanhimmasta uusimpaan. Netistä löytyy lähes jokaisen yhtyeen sekä artistin diskografia.

Se onkin mahtava tapa listata oman tai oman suosikkiartistin tuotanto selkeään järjestykseen. Diskografiasta on erittäin helppo käydä tarkistamassa yhtyeen tai artistin tuotanto aikajärjestyksessä. Etenkin yhtyeet joiden tuotantoa on saatu nauttia jo vuosikymmeniä kaikkea tuotantoa sekä niiden ilmestymisjärjestystä voi olla hyvinkin vaikea muistaa ulkoa.

Lähes jokaisen yhtyeen tai artistin omilla sivuilla sekä aina luotettavassa Wikipediassa on myös miltei aina listattuna kyseisen yhtyeen diskografia. Lista sisältää yleensä julkaisun nimen, vuoden sekä muut tärkeät tiedot. Tärkeitä tietoja voi olla esimerkiksi julkaisumuodot sekä vierailevat artistit. Diskografiasta selviää yleensä aina myös kyseisellä julkaisulla esitettävät kappaleet, sekä niiden tarkemmat tiedot.

Tutustu oman suosikki artistisi diskografiaan mikäli et ole sitä vielä tehnyt ja opi uutta. Sieltä voit löytää vaikka jonkun levyn tai sinkkujulkaisun mistä et ole koskaan syystä tai toisesta kuullutkaan.